torstai 15. joulukuuta 2016

PIPARMINTTU FUDGE

 photo DSC_7788_zpsl83x2ppx.jpg  photo DSC_7789_zpsx4m4wwku.jpg  photo DSC_7787_zpsciltphos.jpg  photo DSC_7791_zps8dckaeop.jpg    TARVIKKEET
150 g Maitosuklaata
150 g Tummaa suklaata
1 prk Kondensoitua maitoa (makeutettu)
1 tl Piparminttuaromia
Piparminttukarkkeja

1. Yhdistä kattilassa suklaat, kondensoitu maito ja piparminttuaromi ja kiehauta seos kokoajan sekoittaen.

2. Kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (n. 20x 25cm) ja ripottele päälle piparminttukarkit.

3. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa, leikkaa paloiksi ja nauti!

Fudge säilyy jääkaapissa ilmatiiviisä rasiassa noin viikon ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti