lauantai 7. toukokuuta 2016

#NOMOREBORINGMEALS

Helsingissä järjestettiin pari viikkoa sitten Bloggers Inspiration day ja siellä lähdinkin mukaan pariin kivaan kamppikseen. Santa Marian pisteellä oli tälläkin kertaa mitä ihanampia tuotteita ja melkein heti päässä pyöri jo ideoita siitä, miten niitä käyttäisi. Teemana oli #nomoreboringmeals, ja näillä Santa Marian herkuilla saa tosiaankin aikaiseksi vaikka mitä kivaa ja uudenlaista pienellä vaivalla.

Päädyin pitämään ystäväni kanssa pienet Cinco de Mayo-herkuttelut ja pöytä oli ihan täynnä jos jonkinlaista kippoa. Pöydän äärellä tulikin istuttua varmaan pari tuntia napostellen. Tarjolla oli tomaattisalsaa, mango-ananassalsaa, smoky BBQ-kanaa, guacamolea, kanavartaita, tacomaustettua kuhaa..

Postaus on toteutettu yhteistyössä Santa Marian ja Indiedaysin kanssa.
 photo DSC_7179_zpsww5jfukq.jpg photo DSC_7166_zpshqc04ucs.jpg photo DSC_7190-tile_zpsasatvl6x.jpgKanavartaissa mausteena mustapippuria, chilijauhetta, suolaa ja limemehua. photo DSC_7185_zpsih6ms4wn.jpgMANGO-ANANASSALSA
3 Ananasrengasta
1 Mango
½ Limen mehu
Jalapenoa/ Chiliä
Korianteria
1/3 tl Suolaa
1/3 dl Punasipulia
 photo DSC_7182-tile_zpsrl6zeaye.jpgPICO DE GALLO
2 Tomaattia
½ Punasipulia
Korianteria
½ Limen mehu
Chiliä
(Suolaa)

SMOKY BBQ CHICKEN
400 g Kanaa
1 Punainen paprika
1 pss Santa Maria Smoky BBQ-mausteseosta
2 rkl Vettä
 photo DSC_7197_zpsim5g6rom.jpg

2 kommenttia: