lauantai 14. marraskuuta 2015

PANANG CURRY KANALLA JA KASVIKSILLA

Santa Marian ruokakassin sisältö alkaa hupenemaan, ja kohta täytyy ruveta miettimään jo pientä varastontäydennystä. Tällä viikolla kokeilin ihanaa kanacurrya, jota tulikin sitten syötyä pitkin päivää iso osa. Itseasiassa suurin osa näistä Aasia-kokeilusta ovat päässeet uudestaan tehtävien ruokien listalle niin helppoutensa kuin makunsa ansiosta.

En ole aiemmin käyttänyt sokeriherneitä ruoalaitossa, vaan lähinnä napostellut niitä kesäisin. Tämän kokeilun myötä täytyy kyllä ehdottomasti ottaa useammin mukaan lämpimiin ruokiin, sen verran kivasti sopi tähänkin.
 photo DSC_6827_zpse1rlglu7.jpg  photo DSC_6826_zpscgovpahs.jpg  photo DSC_6831_zpsioxrx2rf.jpg  photo DSC_6829-horz_zpse7kltwln.jpg  photo DSC_6825_zpsulgknyf8.jpg
TARVIKKEET
350 g Kanasuikaleita (maustamattomia)
1 rkl Öljyä
100g Vauvamaissia
100g Sokeriherneitä
Pieni punainen paprika
1 pss Santa Maria red paneng-mausteseosta
1 prk Santa Maria organic kookosmaitoa
Thaibasillikaa
Limeviipaleita
Suolapähkinöitä

+
Jasmiiniriisiä tai esim. nuudeleita tarjoiluun.

1. Ruskista kanasuikaleet öljyssä ja valmistele kasvikset. Suikaloi paprika, pilko maissit muutamaan osaan ja halkaise sokeriherneet pitkittäin. Kun kanat ovat kypsyneet, lisää kasvikset ja paista parin minuutin ajan.

2. Sekoita sitten keskenään kookosmaito ja red paneng-mausteseos ja kaada mukaan pannulle. Anna kiehua parin minuutin ajan hiljalleen ja ripottele vielä päälle thaibasillikaa ja suolapähkinöitä. Tarjoile limeviipaleiden ja riisin/nuudelien kanssa.

-------

Postaus on tehty yhteistyössä Santa Marian ja Indiedaysin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti