keskiviikko 4. marraskuuta 2015

PAD THAI

Sain viikonloppuna mukaani ihan hirvittävän kivan kassillisen Santa Marian uuden Aasia-tuoteperheen tuotteita, Indiedaysin järjestämästä Bloggers inspiration daysta. Nyt onkin jo pari herkullista ateriaa kokattu näitä tuotteita käyttäen, ja vielä on vaikka mitä kokeiltavana! 

Aasialaisen ruoan tekeminen ei ole mulle kovinkaan tuttua, mutta nyt kun vihdoin on kokeillut, tulee varmasti tehtyä huomattavasti useammin. Ensimmäisenä kokeiluun pääsi Pad thai-kastike ja riisinuudelit. Tykkään syödä nuudeleita välipalana jos on kiire, tai ei enää illalla töistä tullessa jaksa tehdä kunnon ruokaa. Riisinuudeleita kuitenkin söin ensimmäistä kertaa tässä, ja täytyy kyllä sanoa, että tykkäsin enemmän kun ns. tavallisista. 
 photo DSC_6732_zpst6jzd0xi.jpg  photo DSC_6740_zps6oqltwms.jpg  photo DSC_6745_zpsrkpbdupe.jpg  photo DSC_6757_zpsggivvhsm.jpg
TARVIKKEET (3-4 annosta)
½ pkt Santa Maria riisinuudeleita
n. 300 g Kanaa (suikaloituna)
1 Pieni punainen paprika
½ Sipuli
1 Kananmuna
1 ½ dl Pad thai-kastiketta
1 dl Suolapähkinöitä
Tuoretta chiliä
½ Limen mehu
Korianteria

1. Kypsennä kanat ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Valmista sitten nuudelit pakkauksen mukaan, huuhtele kylmällä vedellä ja laita sivuun odottamaan.

2. Kuullota pannulla suikaloitu paprika ja sipuli (+chiliä oman maun mukaan) ja lisää mukaan nuudelit ja kana.

3. Riko kananmuna nuudelien keskelle ja sekoita se hyvin joukkoon. Lisää pad thai-kastike, limemehu ja hieman silputtua korianteria. Ripottele päälle vielä hiukan chiliä, korianteria ja pähkinöitä ja nauti, nam!

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Santa Marian kanssa.

2 kommenttia:

  1. Tuo ei voi olla kuin hyvää! :)
    Aamukammasta vaan piikit vähenee; kohta päästään taas syömään ihan aitoja Thaikku-makuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin kyllä itsekin kokeillessa kuinka helposti voi saada näin hyvää aasialaista ruokaa noin vähällä vaivalla :)

      Poista