sunnuntai 8. marraskuuta 2015

KOOKOS-ANANASKANA

Hyvää isänpäivää kaikille isille! Tänävuonna allekirjoittaneen syntymäpäivät sattuivat taas piitkästä aikaa samalle päivälle kuin isänpäivä, joten samalla kakulla saa kuitattua syntymäpäiväkahvitkin perheen kesken. Jääkaapissa odottaa tällä hetkellä siis viimeistelyä juustokakku ja voileipäkakku, jännityksellä odotan kuinka hyvin voileipäkakku onnistui :)

Sitten tähän ihanaan ruokaan, jota mussuttelin aiemmin tällä viikolla. Edellisestä postauksesta löytyy ensimmäinen resepti Santa Marian ruokakassista ja tässä onkin seuraava, joka on vähintään yhtä yksinkertainen ja maukas! 
 photo DSC_6768-horz_zpsgn7zjyqs.jpg  photo DSC_6766_zpsgv4iyofp.jpg  photo DSC_6767_zpsaydasl4z.jpg
TARVIKKEET
n. 350 g Kanaa suikaloituna
1 rkl Öljyä
1 prk Santa Maria kookosmaitoa (organic)
1 pss Santa Maria Asian Spices Pineapple Thai -mausteseosta
½ Ananas
1 Punainen paprika (suippo)
½ Limen mehu

Jasmiiniriisiä 


1. Laita riisi keittymään ja keitä pakkauksen mukaan. Ruskista kanasuikaleet pannulla öljyssä lähes kypsäksi ja lisää sitten pilkottu ananas ja paprika kypsymään. 

2. Sekoita kulhossa kookosmaidosta ja mausteseoksesta tasainen seos ja kaada se sitten pannulle. Purista myös limemehu sekaan.

3. Anna porista noin viiden minuutin ajan ja nauti jasmiiniriisin kanssa!

-------

Postaus on toteutettu yhteistyössä Indedaysin ja Santa Marian kanssa.

2 kommenttia:

  1. Oi nami miten hyvältä kuulostaa! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli kyllä hyvää ja yksinkertaistakin vielä :)

      Poista