keskiviikko 21. lokakuuta 2015

JUUSTOINEN PERUNA-PEKONIKEITTO

Nyt on luvassa niin yksinkertainen keitto, että varmasti onnistuu. Kokeilin yhtenä päivänä tätä äärettömän helppoa ja maukasta keittoa lounaaksi ja hups, kohta huomasin syöneeni kolme lautasellista..

P.S. Muistakaa käydä äänestämässä omaa suosikkianne vuoden inspiroivimmaksi ruokablogiksi, äänestykseen pääsee sivupalkista!
idkeitto
TARVIKKEET
4 Isoa yleisperunaa
1 Kanaliemikuutio
n. 1 l Vettä
1 dl Ruokakermaa
30 g Koskenlaskijaa
50 g Cheddarjuustoa
1 Valkosipulinkynsi
1 Pieni sipuli
1 ½ dl Maissia
1 pkt Pekonia
Mustapippuria
Suolaa

1. Kuori perunat ja kuutioi ne sopiviksi palasiksi. Laita kattilaan perunat, vesi ja kanaliemikuutio ja keitä 15 min.

2. Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota ne pannulla voissa. Lisää sipulisilppu keittoon maissin, cheddarjuuston, koskenlaskijan ja mausteiden kanssa ja anna porista vielä noin 5-10 minuutin ajan.

3. Paista viimeisenä pekoni rapeaksi ja leikkaa sekaan.

3 kommenttia:

  1. Minkämerkkistä/laista cheddaria tässä on käytetty?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi hyväksytty kommentti, mutta ei kysymykseen vastausta, haluaisin kokeilla reseptiä.. :D

      Poista
    2. Oi unohdin ihan vastata! En yhtään enää muista cheddarin merkkiä, mutta esim Arlan cheddarviipaleet on omaan makuun :)

      Poista