maanantai 17. elokuuta 2015

KANTTARELLIRISOTTO KAHDELLE

Eilisen ravintolapäivän hulinoiden jälkeen on hyvä palata ajassa pari viikkoa takaisin, ihanan kanttarellirisoton pariin. Oijoi miten odotankaan suppilovahveroita ja sienipiirakkaa!

Ravintolapäivä sujui aika hyvin pienia kommelluksia lukuunottamatta, oltiin nimittäin vähän myöhässä aikataulusta, mutta onneksi vartilla selvittiin hyvin :) Kaikki kuppikakut menivät kaupaksi ja näyttivät maistuvan hyvin, sillä monet hakivat vielä ensimmäisten maistiaisten jälkeen laatikot kotiin. Päivän ensimmäinen asiakas oli kuulemma jo etsiskellyt kojua ja ostikin neljä laatikollista, ei mikään paha aloitus siis!

Miten muiden ravintolapäivä sujui? :)
 photo DSC_6620_zpsawuhdddi.jpg idrisotto
TARVIKKEET
2 dl Risottoriisiä
2 rkl Voita
n. 1 l Kasvislientä (1 kuutio)
1-1½ dl Kanttarelleja
1 Salottisipuli
Valkopippuria
½ dl Parmesania
Loraus valkoviiniä
½ dl Tuorejuustoa
Timjamia tai rosmariinia
Mustapippuria
(Suolaa)

1. Sulata voi pannulle ja lisää silputtu sipuli ja riisi. Sekoittele hetken aikaa ja lisää nestettä kauhallinen kerrallaan pikkuhiljaa.

2. Lisää noin puolessavälissä kypsymisaikaa pilkotut kanttarellit, valkoviini ja mausteet. Kun riisi on al denteä, lisää vielä tuorejuusto ja parmesani. Koristele parmesaniraasteella ja tuoreilla yrteillä ja nauti!

2 kommenttia:

  1. Oijoi miten namilta näyttää! Tätä TÄYTYY kokeilla pian! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kerro sitten mitä tykkäsit :)

      Poista