tiistai 25. elokuuta 2015

FETA-TOMAATTI FRITTATAT

Nautiskelin eilen aamupalaksi ihanan pehmeää ja täyttävää frittattaa minimuodossa, muffinssivuoassa nämä tekee kätevästi ja helposti! En ollut koskaan ennen tehnyt munakasta uunissa ja yllätyinkin kuinka mehevää siitä tuli. Tietysti fetan ja tomaattien kanssa ei voi mennä kovin pahasti pieleen muutenkaan, mutta varmasti tulee tehtyä vielä monesti uusia makuja kokeillen. Näillä määrillä sain 5 frittataa eli isommalle porukalle kannattaa suurentaa ohjetta, sillä itse söin aamupalana kaksi.
idfrittata  photo DSC_6634_zpsjroro7gh.jpg
TARVIKKEET
4 Kananmunaa
½ dl Kuohukermaa
4-6 Kirsikkatomaattia
50 g Fetaa
½ dl Sipulia silputtuna ja kevyesti kuullotettuna
1 tl Basillikaa
½ tl Mustapippuria
½ tl Suolaa

1. Sekoita kananmunat ja kuohukerma kulhossa ja lisää mausteet. Lisää sitten pieneksi pilkotut tomaatit, sipuli ja murustettu feta.

2. Jaa muffinssivuokiin niin, että ne ovat noin 3/4 täynnä, Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 10-15 minuuttia, kunnes frittatat ovat keskeltä hyytyneitä,

4 kommenttia:

  1. Voi kun söpöjä ja näyttää aivan todella herkullisilta! Tulee nälkä :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköisiä ja varmasti herkullisia! Täytyy kokeilla itsekin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerro ihmeessä mitä tykkäsit, jos kokeilet :)

      Poista