keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

TEXMEX-PIIRAKKA


 photo DSC_6553_zps9filo5rt.jpg idpiirakka
TARVIKKEET
1 Myllyn Paras piirakkataikina
400 g Jauhelihaa
½-1 dl Jalapenoja
n. 10 Kirsikkatomaattia
1 Suippopaprika
1 Sipuli
1-2 Valkosipulinkynttä
½ ps Santa Maria taco sauce mixiä
2 dl Ruokakermaa
1 Kananmuna
1 tl Mustapippuria
½ tl Chilijauhetta
½ tl Suolaa
1-2 dl Juustoraastetta

1. Ruskista jauheliha ja lisää pannulle pieneksi pilkottu sipuli, valkosipuli, jalapeno, paprika ja tomaatit. Anna kypsyä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia ja poista levyltä. Lisää mausteet tässä vaiheessa ja sekoita vielä hyvin.

2, Lämmitä uuni piirakkataikinan pakkauksen mukaan (200-astetta) ja painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.

3. Levitä jauhelihatäyte tasaisesti taikinan päälle. Yhdistä kananmuna ja ruokakerma, kaada seos vuokaan ja levittele vielä tarvittaessa lusikan avulla. Ripottele juustoraaste päällimmäiseksi ja paista 30-40 minuuttia, kunnes piirakka on kauniin ruskistunut ja hyytynyt päältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti