lauantai 6. kesäkuuta 2015

MARINOIDUT PORKKANAT PANNULLA

Ah, ihanat kesäporkkanat! Niitä on tullut syötyä nipuittain välipalana erilailla maustettuna ja pannulla paistettuna. Tämä resepti sopii siis erityisen hyvin pienille kesäporkkanoille, mutta tietty muillekin :)
 photo DSC_6300-horz_zpsu49mp8ku.jpg idporkkana
TARVIKKEET
1 Porkkananippu (n 500g)
1 rkl Punaviinietikkaa
2 rkl Oliiviöljyä
½ tl Suolaa
1 tl Mustapippuria
1-2 Valkosipulinkynttä murskattuna
1 rkl Sitruunamehua
1 tl Timjamia tai basillikaa

1. Yhdistä kaikki marinadin ainekset ja anna maustua noin tunnin ajan.

2. Paista pannulla keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes porkkanat ovat saaneet kauniin pinnan ja nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti