maanantai 15. kesäkuuta 2015

ITSETEHTY BBQ-KASTIKE HAMPURILAISILLE

Kokeilin hampurilaisia tehdessäni tehdä itse barbequekastiketta, ja ainakin täällä tykättiin jo ensimmäisestä versiosta. Tulisen ystävän kannattaa lisätä hieman chilin määrää, mutta omaan makuun tuo ½ tl chilijauhetta riitti mainiosti. Ohjeella tulee melko perinteisen makuinen, ketsuppinen kastike, jossa on kuitenkin hieman potkua ja makeutta.

Facebookin puolella tuli myös viime viikon puolella 300 tykkäystä täyteen ja sen kunniaksi on luvassa arvonta. Palkinto saapuu minulle luultavasti muutaman päivän sisällä, eli pysykää kuulolla!
 photo DSC_6332_zpsarfblsvj.jpg  photo DSC_6335-horz_zpsnuer67bf.jpg idbbq
TARVIKKEET
1 dl Ketsuppia
1 rkl Ruokosokeria
1 rkl Vaahterasiirappia
1 Valkosipulinkynsi
1 tl Omenaviinietikkaa
1 tl Paprikajauhetta
½ tl Chilijauhetta
½ tl Sipulijauhetta
1 rkl Soijakastiketta

1. Murkaa valkosipulinkynsi tai pilko se niin pieneksi kuin mahdollista. Yhdistä kaikki ainekset ja anna maustua noin puolen tunnin ajan ennen käyttöä.

2 kommenttia: