tiistai 5. toukokuuta 2015

VAPPUBRUNSSI

Meillä nautiskeltiin vappuna pienimuotoisesta brunssista ja edellisestä kerrasta viisaampina vähensin hieman ruokamäärää. Tällä kertaa tarjolla oli vapun kunniaksi tietysti nakkeja ja itsetehtyä perunasalaattia ja niiden lisänä kahdenlaisia cocktailleipiä, kana-pestosalaattia, fetaa, oliiveja ja punasipulia, patonkia, jogurttia, smoothieta, tuoremehua, kahvia ja patonkia tuorejuustojen kera.

Jälkiruokapuolella nautiskeltiin vain raikkaita hedelmiä ja marjoja ja vappumunkit jätettiin myöhemmälle, onneksi! Brunssin jälkeen olikin maha niin pinkeänä, ettei sinne enää munkkeja olisi mahtunutkaan :)
idbrunch  photo DSC_6140_zpsxmokmyn6.jpg
Toisissa cocktailleivissä oli Hyväjyvä-siemenleivän päällä lämminsavulohitäyte ja toisissa vaalean paahtoleivän päällä ranskankermaa ja katkarapuja.
 photo DSC_6145_zpsmrabc0eq.jpg  photo DSC_6148_zps2gdurida.jpg
 photo DSC_6155_zps7s6ddffr.jpg  photo DSC_6156_zpsie62irv2.jpg  photo DSC_6168-tile_zpsutjv2ro2.jpg  photo DSC_6165_zpsucpozil9.jpg

4 kommenttia:

  1. Pakko sanoa, että hiukan hymyilytti tuo sinun pieni vaikkakin "kohtalokas" kirjoitusvirhe elikkäs pernasalaatti :D Vaan tykkään sun blogista tosi paljon ja oon saanu aivan uudenlaista inspistä tehdä ja kokeilla uutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietysti just sillä kerralla kun jättää tekstin tarkistamatta, tulee niitä virheitä :'D Yleensä käyn aina läpi ettei pernasalaatteja löydy mistään :D Kiitos paljon :)

      Poista
  2. Oi ♥ Näyttää niin herkulliselta :)

    VastaaPoista