sunnuntai 10. toukokuuta 2015

TESTISSÄ LIDLIN CUPCAKE MIX

Monella kiireisellä ihmisellä on varmasti käynyt mielessä testata erilaisia valmiita kuppikakkumixejä, ja halusin mielenkiinnosta kokeilla, minkälaisen lopputuloksen lidlin valmisjauheilla saa aikaiseksi.

Pussista löytyi siis 12 kpl vaaleanpunaisia vuokia, koristesydämiä, taikinajauhe ja kuorrutusjauhe. Näiden lisäksi tarvittiin 4dl vispikermaa, 1 dl maitoa, 1 dl öljyä ja 1 kananmuna.
 photo DSC_5969_zpswdpl27tm.jpg photo DSC_5972_zpsilgs00oh.jpg idtesti
Valmiina kuppikakut näyttivät tältä, eli siis ei yhtään hullummilta, mutta eivät ne kyllä silti kotitekoisia voita millään. Alla vielä muutama hyvä ja huono puoli.

Hyviä puolia: 
+ Valmiit kuppikakut olivat koostumukseltaan kuohkeita
+ Kuorrutus hyvänmakuinen
+ Nättejä

Huonoja puolia:
- Kuppikakkujen taikinaosa oli mautonta eikä mielestäni juurikaan maistunut suklaalle, saatika kaakaolle
- Kuorrutusta sai vatkata normaaliin verrattuna todella kauan ennen sakenemista

2 kommenttia:

 1. Kuppikakkujen tekeminen on hauskaa! ^^ En usko että vaihtaisin kotitekoista noihin. Mutta tosi mielenkiintoista lukea jonkun mielipide, kun olen joskus miettinyt toimiiko noi kuppikakku mixit oikeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä nimenomaan itekkin mietin, että tuleeko noilla valmiilla sekotuksilla edes siedettävää lopputulosta :D Tosin koska taikinaosaan tarvittiin muutenkin kananmuna, öljyä ja maitoa, niin ei mun mielestä oo iso vaiva tehdä suoraa koko taikinaa itse.

   Poista