sunnuntai 17. toukokuuta 2015

RAVINTOLAPÄIVÄ

Ensimmäinen ravintolapäiväni ikinä meni tosi hyvin, lukuunottamatta säätöä juhlateltan kanssa. Teltan piti olla muka helppo koota, mutta tämä yksilö ei tainnut olla ihan parasta laatua ja aina kun yhden osan sai kiinni, toinen irtosi jostain. Onneksi kuitenkin saatiin avustuksella teltta pystyyn, sillä kyllä siellä välillä satoi vähän.

Itse kuppikakut leivoin myöhään perjantai-iltana ja viimeistelin lauantaina aamusta tekemällä kuorrutukset ja koristelemalla ne. Päädyin käytämään koristeina syötäviä kukkia ja voi että miten suloisilta ne näyttivätkän pienien kuppikakkujen päällä! Tosi paljon tuli kehuja näiden ulkonäöstä sellaisiltakin, jotka eivät kuppikakkuja ostaneet.

Päätettiin pakata tavarat kasaan ja lähteä kotiin lämmittelemään, kun jäljellä oli enää pari hassua kuppikakkua (voi harmi, jouduttiin itse syömään ne) Ravintolapäivän jälkeen täytyy kyllä sanoa, että vaikka tässä tekemistä riittikin, oli se todellakin vaivan arvoista ja aion osallistua myös seuraavalla kerralla, mikäli vaan työt sen sallii :)
 photo DSC_6212_zpscyuzfvzq.jpg photo DSC_6209_zpso2l4lez6.jpg photo DSC_6210_zpsgiuf0tlr.jpg idravintolapäiv photo DSC_6213-horz_zpsbus6gybd.jpg
Loppuun vielä suuret kiitokset kaikille kuppikakkuja ostaneille! :)

7 kommenttia:

 1. Itse en tänä vuonna osallistunut, koska oli tehtävä kastajaisiin herkkuja, eikä aikaa oikein jäänyt tähän. Onneksi tuli jo viime vuonna testattua ravintolapäivän kioskinpitoa :D

  http://kakkujaunelmia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että sentään oot päässyt kokeilemaan :) Mä kyllä hullaannuin täysin!

   Poista
 2. Nuo syötävät kukat on tosi kauniita kuppikakkujen koristeena. Kiva kuulla, että Ravintolapäiväkokemuksesi oli positiivinen :). Siitä se lähtee, eikun taas elokuussa. Minulla oli jo 6.s kerta, kun osallistuin Ravintolapäivään mieheni avustuksella. Kokemus on aina ollut tosi kiva, joten aion osallistua edelleenkin mahdollisuuksien mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne on :) Ehdottomasti osallistun myös mahdollisuuksien mukaan jatkossa!

   Poista
 3. Miten olet saanut kuljetettua leivokset paikan päälle? Pysyykö tuo kuorrutus hyvänä ? Itsekin haluaisin näitä leipoa seuraavaan ravintolapäivään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asun itse oman myyntipaikkani vieressä, eli ihan kävellen hain aina lisää kotoa. Meitä oli tosiaan 2, eli toinen aina jäi myymään kun toinen haki lisää :) Kuorrutus pysyi ainakin mulla hyvänä aina siihen asti kun kuppikakkuja pöydässä riitti, riippuu tietysti vähän kuorrutuksesta miten se käyttäytyy.

   Poista
  2. Niin ja tietysti säästä + siitäkin kuinka vilkkaalla paikalla myyt :) Myyntipäivänä täällä oli aika viileä ilma niin sekin pitkitti säilymistä

   Poista