sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

TÄYTETYT CROISSANTIT

Onko moni muu asia parempaa kun tuore croissantti aamupalaksi? No on, nimittäin täytetty sellainen. Makeannälkäinen täyttää omansa maapähkinävoilla, marjoilla ja hedelmillä kun taas enemmän suolaiseen kallistuvan kannattaa ehdottomasti kokeilla brietä, jos vaan siitä pitää. Olen todennut ainakin Castellon luomu-brien hyväksi ja sitä käytin näissäkin.

Jos teillä sattuu muuten olemaan hyvä brie vinkattavana, niin otan vinkin mielelläni vastaan! Itse kun en tahdo edes muistaa mitä on tullut maisteltua, kun harvemmin ostan omaan jääkaappiin asti. 
idcroisu
TARVIKKEET
Tuoreita croissantteja
Kypsää päärynää
Briejuustoa
Salaattisekoitusta tai esim. pelkkää jääsalaattia

1. Halkaise croissantit hieman aukinaisiksi ja poista päärynästä siemenkota

2. Täytä croissantit niin, että pohjalle tulee hieman salaattia, seuraavaksi noin ½cm paksu briepala ja päällimmäiseksi muutama ohut viipale päärynää. Nauti!

2 kommenttia:

  1. Oisko sulla mitää helppoja ja hyviä gluteenittomia reseptejä! Jos on niin ois kiva jos jakaisit tännekin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oikeestaan gluteenitonta ruokaa oikein tule tehtyä, mutta esim. suurin osa juustokakkuresepteistä on helppo muuttaa gluteenittomaksi :)

      Poista