keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

PÄÄSIÄISATERIA ÄIDIN LUONA

Pääsiäisen aikana tuli syötyä jälleen hyvin, niin karitsaa, lammasta kuin sisäfilettäkin. Käytiin sunnuntaina äitini luona pääsiäisaterialla ja tuttuun tapaan kenellekkään ei jäänyt nälkä. Äidillä on kyllä niin kauniita astioita että toisinaan iskee pieni kateus, kun katsoo omia tylsiä teemojaan (joista haluaisin vielä eroon väärän värin takia)
 photo DSC_6021_zpshsnz54xt.jpg photo DSC_6020_zpsj1ow9b4u.jpg
Alkuruokana oli artisokkakeittoa ja tuoretta itsetehtyä leipää, nam! En ollut ennen syönyt muuta kuin maa-artisokkakeittoa, mutta hyvin maistui tämäkin. Pääruoan kohdalla kamera unohtui täysin viereiselle ikkunalaudalle, mutta pääruoka koostui lampaasta, karitsasta, kermaperunoista, punaviinikastikkeesta, salaatista ja lämpimistä porkkanoista.
idpääsiäinen photo DSC_6023_zps37rxntba.jpg
..Ja sitten jälkiruokiin! En ollut ollenkaan yllättynyt kun ilmeni, että tarjolla oli kahta erilaista jälkiruokaa, ei nimittäin ollut ensimmäinen kerta kun paikalta poistutaan kakkuähkyn kanssa. Täytekakku oli mukavan raikasta ja sitruunanmakuista ja pavlova taas ihanan vadelmaista ja pehmeää.
 photo DSC_6031_zpsf6m1ickk.jpg photo DSC_6032_zps2ewi4umk.jpg photo DSC_6028_zpsgb5acbrk.jpgMitä teillä syötiin pääsiäisenä?

2 kommenttia:

 1. Niin kaunis kattaus ja upeat astiat ja ruokailuvälineet! Ja pöytäliinakin! Hieno tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna, välitetään terveiset eteenpäin :)

   Poista