tiistai 31. maaliskuuta 2015

QUICHE LORRAINET KANA-VUOHENJUUSTOTÄYTTEELLÄ

Viime viikkoisen brunssin yhtenä osana olivat nämä mehevät ja helpot kana-vuohenjuustopiiraat, jotka soveltuvat loistavasti niin juhlatarjottaviksi kuin maukkaaksi välipalaksi. Lisäksi taikina on niin yksinkertainen tehdä, että on lähes mahdotonta olla onnistumatta!  photo DSC_5964_zpsq8yyevfk.jpg idpiirasPOHJA
1 dl Oivariini juoksevaa
3 dl Vehnäjauhoja
1 dl Maustettua ruokakermaa kolme sipulia

1. Sekoita vehnäjauhot ja oivariini murumaiseksi, lisää kerma ja sekoita hyvin. Tee taikinasta tanko, jaa se 12- osaan ja painele muffinssipellin syvennysten pohjalle ja reunoille. Laita uuni lämpenemään 225-asteeseen.

TÄYTE
n. 200 g Paistettuja broilerin suikaleita (esim pippurimarinoitu tai hunajamarinoitu)
2 Kananmunaa
100 g Juustoraastetta
Mustapippurirouhetta
Paprikajauhetta
2 dl Maustettua ruokakermaa kolme sipulia
½ dl Levitettävää vuohenjuustoa
2 rkl Paholaisenhilloa

2. Paista broilerin suikaleet pannulla ja jaa piiraiden pohjalle. 

3. Sekoita kananmunat ja kerma hyvin ja lisää sitten loput täytteen ainekset. Jaa tasaista seosta pohjien päälle, aivan yläreunaan asti. 

4. Paista uunin keskitasossa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti ruskistunut. Anna vielä asettua hetken aikaa ennen vuoasta poistamista.

2 kommenttia: