torstai 26. maaliskuuta 2015

BRUNSSI

Meillä aloitettiin tänään päivä brunssilla ja täytyy kyllä sanoa, että olo on tällä hetkellä kuin ilmapallolla. Ruokamäärän kanssa tuli tehtyä pienoinen ylilyönti, noin puolet jäi vielä jälkelle meidän kahden mässäilyn jälkeen.

Tarjolla oli kana-pekonisalaattia, marinoituja oliiveja ja fetaa, jogurttia, ruisleipää, patonkia, raejuustolevitettä, marja-banaanismoothieta, kana-vuohenjuustopiiraita, lajitelma leivänpäällisiä, iso annos hedelmää ja tietysti tuoremehua, kahvia ja teetä.
 photo DSC_5931_zpszhlndmuq.jpg  photo DSC_5934_zps2zzbfctr.jpg idbrunssi  photo DSC_5936-tile_zps7rka3j28.jpg  photo DSC_5938_zpsiizxpebf.jpgKana-vuohenjuustopiiraista tulee vielä erikseen reseptiä ja jos vaan kiinnostuneita löytyy niin voin kirjoitella muitakin tämän postauksen kommenttikenttään. Laittakaa siis kommenttia, mikäli kaipaatte lisätietoa jostain pöydän antimista.

8 kommenttia:

  1. näyttää ihanalta!

    VastaaPoista
  2. Ihana brunssi:) Kauniit värit:) Ja tuli ihan ikävä Reissumiehiä,kuvia katsellessa,ne ovat niin hyviä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jael :) Tällä kertaa pöydässä ei ollut reissumiestä, mutta lähelle kuitenkin ;)

      Poista
  3. Herkullisen näköinen brunssi! Oletko itse marinoinut fetat ja oliivit vai onko kaupasta ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itse on marinoitu, yksinkertaisesti sitruunamehulla, oliiviöljyllä ja mausteilla.

      Poista
  4. Ihana brunssi on ollut :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kovasti kyllä haluaisin tehdä näitä useamminkin, mutta on vähän hintavaa puuhaa :D

      Poista