maanantai 9. helmikuuta 2015

APPELSIINI-BROILERIPASTA

Kivaa vaihtelua kanapastaan tuo sitrushedelmien käyttäminen ja ainakin appelsiinin olen todennut sopivan hyvin niin pastan kuin riisinkin kanssa. Se tuo raikkautta ja makeutta mukanaan, joten täällä ainakin tykätään.

Resepti on lisäksi tosi helppo ja melko nopea toteuttaa, joten ei mitään syytä olla kokeilematta, jos appelsiinin ja broilerin liitto houkuttaa!
 photo DSC_5194_zpscd9c7692.jpg  photo DSC_5197_zps6f6b6185.jpg idpastaTARVIKKEET
400 g Broilerin hunajamarinoituja fileesuikaleita
1 rkl Voita tai öljyä
1 Appelsiinin mehu ja kuori
50 g Mascarponejuustoa
1-2 dl Ruokakermaa
1 tl Curryjauhetta
1 tl Paprikajauhetta
Suolaa
Mustapippurirouhetta
(Tuoretta basillikaa)

Spaghettia tai tuorepastaa

1. Keitä spaghetti ja paista broilerin suikaleet pannulla kypsiksi. 

2. Lisää joukkoon appelsiinin mehu, kuori ja mausteet. Lisää iimeisenä ruokakerma ja mascarponejuusto, anna kiehahtaa ja nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti