maanantai 12. tammikuuta 2015

TÄYTETYT AVOKADOT

Kaiken pyhien mässäilyjen jälkeen vuosi on hyvä aloittaa hieman kevyemmällä ruoalla, joten tässä heti yksi äärimmäisen helppo, nopea ja vielä kevyt herkku. Avokadoista saa kauniita tarjottavia niin juhlapöytään kun arkeen. Lisäksi täytettä on helppo muunnella oman maun mukaan!

Näiden lisäksi lähipäivinä on jo paisteltu ihana, hedelmäinen kakku ja siitä reseptiä tulossa vähän myöhemmin.
 photo DSC_5644a_zps503d6ffc.jpg idkatkarapu  photo DSC_5651_zps793a2548.jpg
TARVIKKEET
2 Kypsää avokadoa
½ tl Suolaa
1 tl Mustapippuria (rouhittuna)
2 rkl Sitruunamehua
n. 60 g Katkarapuja 
Tilliä

1. Puolita avokadot ja kaavi sisusta kulhoon. Ole sisustaa poistaessa varovainen, etteivät kuoret rikkoudu.

2. Muussaa avokado esim. haarukalla ja lisää mausteet. Jätä katkaravuista noin kolmannes erilleen ja sekoita loput avokadon kanssa.

3. Täytä kuoret ja ripottele päällimmäiseksi loput katkaravut. Koristele tillillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti