sunnuntai 9. marraskuuta 2014

TUKHOLMA

Tämä viikko on ollut aika täynnä menoa, sillä lähdettiin aikaisin keskiviikkona ajamaan kohti Helsinkiä. Ensin vietin yhden yön ystäväni luona ja torstaina päivällä matka jatkui lentäen kohti Tukholmaa. 

Tukholmaan lähdettiin ensisijaisesti Mew:in keikan takia, kun edellisenä päivänä Helsingissä olleen keikan liput myytiin loppuun jo kolmessa minuutissa. Keikka todellakin oli Tukholmaan matkustamisen arvoinen ja ehtihän siinä samalla vähän kiertelemäänkin. Aikaa meillä oli melko rajallisesti, joten oikeastaan vaan yhdenä päivänä kerkesi ostoksille ja kiertelemään. Samana iltana oli myös keikka ja heti seuraavana aamuna lähdettiin takaisin kohti Suomea. Lauantaina vietettiin siis meikäläisen syntymäpäivää sekä Tukholman että Suomen puolella.

Oikeastaan ainoa kunnon ravintola jossa käytiin reissun aikana oli Italialainen Trattoria Via Monaldi. Pitsalinjalla mentiin, mutta oli kaikenkaikkiaan hyvää ja edullista. Rakastuin myös ihan täysin alussa tarjottavaan leipään ja oliivilevitteeseen. Eli siis loppuarviona suosittelen kokeilemaan jos sille suunnalle sattuu! Hyvänä pikaruokapaikkana taas suosittelen Max:ia.
 photo DSC_5459_zps3bec50ab.jpg
Näköala hotellin ylimmästä kerroksesta. Kuva ei mikään kauhean hyvä, mutta ei voi sanoa kun vau!
idtukholma  photo DSC_5443_zpsb87108f5.jpg  photo DSC_5439_zps5a1b9fb4.jpg  photo 10808153_10205537024887625_1934785465_n_zps95d40dd7.jpg
Saavuttiin keikalle vähän  kahdeksan jälkeen, kun keikan piti alkaa yhdeksältä ja jonoa oli hetken päästä takana jo ainakin 100m, ei siis ihan mikään pieni väkimäärä! Debaser olikin tupaten täynnä ja keikan päätyttyä ulos pääsemisessä kesti melko kauan.
 photo DSC_5461_zps072c08c1.jpg Tuliaisena tuotiin mukanamme oikeastaan vaan suklaata. Noita ihania Tukholmassa käsinvalmistettuja suklaalevyjä oli yhdessä kojussa vaikka millä mitalla, mutta hillittiin itsemme ja ostettiin vain kolme. Mukaan lähti tietty myös levy oreosuklaata!

Palailen pian uuden reseptin kera, mutta nyt toivotan hyvää isänpäivää kaikille isille ja vaareille!

2 kommenttia:

  1. Tukholma on <3 Pääsen ensi kuussa itse kiertelemään sinne joulumarkkinoita!

    VastaaPoista