torstai 13. marraskuuta 2014

10 MINUUTIN STAILAUSHAASTE

Osallistuttiin muutama viikko takaperin Annan kanssa Bloggers' Inspiration Day:ssa Hobby Hallin ihanaan stailaushaasteeseen. Ideana oli siis stailata makuuhuone oman mielensä mukaan Hobby Hallin uusimman kuvaston tuotteita käyttäen. Paikan päälle oli tuotu hyllykaupalla toinen toistaan ihanampia tyynyjä, petivaatteita, astioita, koriste-esineitä ym. ja saatiinkin hyvä tovi mietiskellä mitä kaikkea siitä tavaramäärästä valitsisi. 

Haluttiin stailaukseemme vähän jouluista tunnelmaa, joten mukaan piristystä tuomaan pääsi myös punaista. Stailaus koostuikin isosta kasasta tyynyjä, muhkeasta peitosta, kauniista päiväpeitteestä, kynttilöistä ja taika-astiaston osista (tietty ihanaa valkoista taljaa unohtamatta). Osaan tyynyistä ihastuin kyllä sen verran, että täytyy harkita omaankin makuuhuoneeseen kunhan sen saa kasailtua asunnossa.
idhobbyhall
Kuva by: Anna
 photo DSC_5356_zps17720450.jpg  photo Live_to_love_ja_Rakkaudesta_ruoanlaittoon2_zpsb8fd5787.jpg  photo DSC_5355_zpsa14903d6.jpg
Kaikki stailaukset löytyvät Indiedaysin Hobby Hall-kampanjasivulta ja siellä voi käydä äänestämässä suosikkinsa! Lisäksi äänestäneiden kesken arvotaan varsin mukava palkinto, nimittäin flanelliruutupussilakanasetti + flanellialuslakana kahdelle ja kaksi Iittalan Taika-mukia. Palkinnon arvo on 117,70€ joten äänestäminen kannattaa.

Tästä vielä suora linkki meidän stailaukseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti