torstai 3. heinäkuuta 2014

IHANAT SUKLAAMALJAT

Jo hetken aikaa mm. töissä on ollut niin kiireistä, ettei kotiin päästessä oikein enää jaksa ruveta tekemään mitään hankalaa. Nyt alkaa kuitenkin helpottamaan ja leipominen saa jatkua! Tälläkin hetkellä tuloillaan on yksi juustokakku, joten ainakin sellaista on luvassa lähipäivinä :)

Kun edellisen kerran tein suklaakuppikakkuja tupareihin, niin jääkaappiin jäi pyörimään ylimääräistä kuorrutetta. Mikä onkaan siis parempi tapa hyödyntää supersuklainen kuorrute, kun tehdä siitä jälkkäriä! Kuorrutteen ohjeeseen lisäsin purkin kermaa, joten kun vähentää ohjeesta pari desiä kermaa, niin saa kuppikakkukuorrutetta, nam!
idsuklaa  photo DSC_4412_zps6da7558a.jpg  photo DSC_4413_zps8704ebb1.jpg
TARVIKKEET
200 g Fazerin täyteläistä maitosuklaata
200 g Tuorejuustoa
4 dl Kuohu/vispikermaa

1. Sulata suklaa ja sekoita hyvin tuorejuuston kanssa. Anna jäähtyä.

2. Vatkaa kerma kiinteäksi vaahdoksi ja yhdistä suklaa-tuorejuustoseokseen. Halutessasi voit antaa täytteen kiinteytyä jääkaapissa parin tunnin ajan, mutta sen voi jakaa myös heti maljoihin.

6 kommenttia:

  1. Yam, miten herkulliselta vaikuttaa! :P Pakko varmaan itekin kokeilla!

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus!:)
    Haastoin sut mun blogissa!
    http://pinja-sofia.blogspot.fi/2014/07/kysymys-haaste.html

    VastaaPoista