maanantai 23. kesäkuuta 2014

KANAWRAPIT

Olen saanut uuden ihastuksenkohteen, nimittäin wrapit. Töissäkin on tullut tehtyä näitä muutaman kerran tauolla ja ihastus vaan pysyy. Näihin tuli sisälle maissilastukanaa , tomaattia, kurkkua, fetaa, guacamolea, salaattia, punasipulia ja majoneesia. Alla olevan ohjeen määristä riittää noin neljään palaan.idwrap photo DSC_4481_zps92119777.jpg photo DSC_4480_zpsa55bfc9d.jpg
TARVIKKEET
½ annos maissilastukanaa (klikkaa ohjeeseen)
Isoja tortillalättyjä
Majoneesia
Tomaattia
Kurkkua
Fetajuustoa
Punasipulia 

1. Valmista maissilastukana ja guacamole valmiiksi ja pilko salaattia, kurkkua, tomaattia ja punasipulia. Leikkaa kanat myös ohuiksi suikaleiksi.

2. Aloita kokoaminen. Tästä klikkaamalla näet kuvan wrapin kokoamisesta. Itse levitin lätyn toiselle puolikkaalle guacamolea ja toiselle majoneesia, sitten kanat ja muut ainekset ja rullaus + leikkaaminen. Wrappia ei kannata tunkea kovin täyteen, tai se pursuaa päistä.

4 kommenttia:

 1. Onpas nättejä. Minulta ei onnistu kovin helposti tuo liian täyteen tunkematta jättäminen, aina tahtoo lipsahtaa vähän liikaa täytettä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienempikokoisiin lättyihin tulee tosiaan ihan liian helposti liikaa täytettä, ja mäkin huomasin että seuraavalla kerralla kannattaa ottaa isoimpia mitä vaan löytyy! :)

   Poista
 2. Kanawrapit on aina hyviä ja ne sopii lounaaksi ihan mainosti :p

  VastaaPoista