sunnuntai 11. toukokuuta 2014

SEESAMI-KANAVARTAAT JA PAISTETTU RIISI

idseesam  photo DSC_4053_zps6534a5b7.jpgKANAVARTAAT 4kpl
2-3 Broilerin fileepihviä (maustamattomia tai esim. pintamaustettuja)
3 rkl Soijakastiketta
1 Punainen suippopaprika
1 prk Säilykeananasta (paloina tai renkaina)
Seesaminsiemeniä
Mustapippuria
Suolaa
Paprikajauhetta

Vartaita, 1 Sitruuna

1. Yhdistä kulhossa soijakastikkeella, suolalla, pippurilla, paprikajauheella ja ripaus seesaminsiemeniä. Leikkele kanat sopiviksi paloiksi ja sekoittele maustekipossa.

2. Lämmitä uuni 175-asteeseen. Pilko ananakset ja paprikat ja pujottele kanat ja kasvikset vuorotellen varrastikkuihin. Kypsennä uunivuoassa noin 30 minuuttia ja käytä vartaat halutessasi vielä parilalla, jos haluat niihin hieman enemmän väriä.

PAISTETTU RIISI
2 dl Riisiä (raakaa)
1 rkl Voita
Kevätsipulia
Purjoa
Inkivääriä
1 Valkosipulinkynsi
Mustapippuria
1-2 Kananmunaa

3. Keitä riisi. Yhdistä kuumalla pannulla voi, pilkottu sipuli ja purjo ja mausteet. Lisää riisi ja sekoittele seosta hetken aikaa. Lisää viimeisenä kananmunat ja sekoittele vielä tasaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti