torstai 1. toukokuuta 2014

PIENET QUICHE LORRAINET KINKKU-SIENITÄYTTEELLÄ

Pienet quiche lorrainet syntyvät kädenkäänteessä ja sopivat loistavastin niin välipalaksi kuin juhlatarjottavaksikin. Täytteenä olen tätä ennen kokeillut  kanaa, fetaa ja aurinkokuivattua tomaattia ja sekin yhdistelmä sopi mainiosti.
 photo DSC_3980_zpsf7050276.jpg  photo DSC_3979_zps98a9657a.jpg idquiche  photo DSC_3983_zps84809689.jpg
POHJA (12kpl)
1 dl Oivariini juoksevaa
3 dl Vehnäjauhoja
1 dl Valion maustettua ruokakermaa kolme sipulia

1. Sekoita vehnäjauhot ja oivariini murumaiseksi, lisää kerma ja sekoita hyvin. Tee taikinasta tanko, jaa se 12- osaan ja painele muffinssipellin syvennysten pohjalle ja reunoille. 

TÄYTE
n. 150g Kinkkusuikaleita
Suppilovahveroita
Kananmunaa
150 g Pizzajuustoraastetta
Mustapippurirouhetta
30 g Parmesania
2 rkl Tuoretta rosmariinia
2 dl Valio maustettua ruokakermaa kolme sipulia

2. Lämmitä uuni 225-asteiseksi ja jaa kinkkusuikale pohjien päälle.

3. Vatkaa munien rakenne hyvin rikki ja lisää täytteen loput ainekset. Sekoita hyvin ja jaa seos vuokiin.

4. Paista uunin keskitasossa noin 15-17 minuuttia, kunnes piiraiden pinta on hieman ruskistunut.

3 kommenttia:

  1. Moi. Oisko sulla mitään vinkkiä, että miten tekis tän munattomana?

    VastaaPoista
  2. Moi. Oliskos sulla mitään vinkkiä mitä käyttää kananmunan korvikkeena? Tahtoisin tehdä tämän munattomana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, nyt ei ole ihan varmaa tietoa, kun en ole munattomana kokeillut, mutta jos kerman korvaa tuorejuustolla niin voisi onnistua. Tuorejuusto on sen verran jämäkämpää :)

      Poista