torstai 1. toukokuuta 2014

PIENET QUICHE LORRAINET KINKKU-SIENITÄYTTEELLÄ

Pienet quiche lorrainet syntyvät kädenkäänteessä ja sopivat loistavastin niin välipalaksi kuin juhlatarjottavaksikin. Täytteenä olen tätä ennen kokeillut  kanaa, fetaa ja aurinkokuivattua tomaattia ja sekin yhdistelmä sopi mainiosti.
 photo DSC_3980_zpsf7050276.jpg  photo DSC_3979_zps98a9657a.jpg idquiche  photo DSC_3983_zps84809689.jpg
POHJA (12kpl)
1 dl Oivariini juoksevaa
3 dl Vehnäjauhoja
1 dl Valion maustettua ruokakermaa kolme sipulia

1. Sekoita vehnäjauhot ja oivariini murumaiseksi, lisää kerma ja sekoita hyvin. Tee taikinasta tanko, jaa se 12- osaan ja painele muffinssipellin syvennysten pohjalle ja reunoille. 

TÄYTE
n. 150g Kinkkusuikaleita
Suppilovahveroita
Kananmunaa
150 g Pizzajuustoraastetta
Mustapippurirouhetta
30 g Parmesania
2 rkl Tuoretta rosmariinia
2 dl Valio maustettua ruokakermaa kolme sipulia

2. Lämmitä uuni 225-asteiseksi ja jaa kinkkusuikale pohjien päälle.

3. Vatkaa munien rakenne hyvin rikki ja lisää täytteen loput ainekset. Sekoita hyvin ja jaa seos vuokiin.

4. Paista uunin keskitasossa noin 15-17 minuuttia, kunnes piiraiden pinta on hieman ruskistunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti