perjantai 16. toukokuuta 2014

KATKARAPULEIVÄT

idkatkisMAUKKAAT KATKARAPULEIVÄT
n. 180 g Katkarapuja
Jääsalaattia
1 Sitruuna
(Tilliä tai ruohosipulia)
200 g Ranskankermaa
2 Keitettyä kananmunaa
Voita/margariinia
4 Paahtoleipää

1. Aloita keittämällä kananmunat ja sulattamalla katkaravut. 

2. Leikkaa paahtoleivistä reunat pois ja voitele ne. Asettele seuraavana leipien päälle salaatinlehdet. Lusikoi salaatin päälle pari ruokalusikallista ranskankermaa ja asettele päällimmäiseksi puolikas kananmuna ja kunnon kasa katkarapuja.

3. Viimeistele tillioksalla tai ruohosipulilla.

2 kommenttia:

  1. Millä muokkaat sun kuvat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Photoscapella, mutta teen niin vähäisiä muokkauksia että melkeimpä millä tahansa ohjelmalla saisi homman hoidettua. :)

      Poista