lauantai 3. toukokuuta 2014

KANA-NUUDELIKEITTO

 photo DSC_4226_zps73d7d3d5.jpg idsoup TARVIKKEET
2 Keskikokoista porkkanaa
1 Kevätsipuli
20 g Juuriselleriä
1 rkl Voita
1 Kanaliemikuutio
Vettä
2 rkl Maustamatonta (tai maustettua) tuorejuustoa
2 dl Ruokakermaa
2-3 Broilerin fileepihviä
90 g Mama kananmakuisia nuudeleita
(Basillikaa)
1 tl Currya
1 tl Paprikajauhetta
Mustapippuria
Suolaa

1. Kuori ja kuutioi porkkanat ja juuriselleri ja kuullota hetken aikaa ison kattilan pohjalla voissa. Lisää pilkottu kevätsipuli. Lisää kattilaan aluksi noin 5dl vettä ja kanaliemikuutio. Anna kiehua hiljaisella lämmöllä kunnes porkkanat ovat pehmenneet. 

2. Paista tai hauduta broileripihvit kypsäksi ja kuutioi. Kun kasvikset ovat olleet keittymässä tarpeeksi kauan, lisää kerma ja mausta. 

3. Laita nuudelit kattilaan, lisää vettä tarvittaessa ja anna kiehua pakkauksen mukaan kypsiksi. Lisää viimeisenä kanat ja tuorejuusto ja tarkista vielä maku.

2 kommenttia:

  1. Tätä on meillä päivällisenä tänään! :) Voin jo kuvitella, että on hyvää.

    VastaaPoista