perjantai 30. toukokuuta 2014

GRILLATUT PERSIKAT RICOTTAJUUSTOLLA

Loppuviikosta ruoanlaitto on jäänyt vähän vähemmälle töiden takia, mutta kyllä sitä aina jotain pientä herkkua tulee tehtyä! Tässä tuleekin ohje yhteen äärettömän yksinkertaiseen kesäherkkuun. Yleensä tulee grillattua enimmäkseen suolaista ruokaa, mutta kannattaisi näköjään pistää useammin niitä hedelmiäkin grilliin. 

Ihanasti pehmennyt persikka, pehmeä ricottajuusto, raikas minttu ja balsamicokastike luovat melkein täydellisen yhdistelmän ja ne ovat yhdessä kuitenkin aika kevyttä syötävää. Puhumattakaan siitä, että näistä saa kauniita annoksia vähän juhlavammallekin aterialle. Kannattaa kokeilla grillattua persikkaa myös salaatissa!
idpersikka  photo DSC_4408_zps13f50757.jpg
TARVIKKEET (8 kpl)
4 Kypsää persikkaa
Tuoretta minttua
1 rkl Hunajaa
Ricottajuustoa
Balsamicokastiketta

1. Puolita persikat ja poista kivet varovasti. Paista kuumassa grillissä tai parilalla noin 3 minuuttia/puoli ja kun persikat ovat valmiita, sivele niiden pintaan hieman hunajaa.

2. Ricottajuuston voi laittaa lusikalla päälle tai kauniimman lopputuloksen halutessaan pursottaa persikanpuolikkaalle pienen ruusukkeen.

3. Viimeistele mintunlehdillä ja balsamicokastikkeella, nauti heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti