sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

TOMAATTINEN JOKIRAPUPASTA

Takana on aurinkoinen ja grilliruoan täyteinen viikonloppu hyvässä seurassa, mutta nyt on aika mennä hieman ajassa taaksepäin. Luonnoksista löytyy jos jonkinlaista puolivalmista postausta jotka pitäisi jossain välissä viimeistellä ja julkaista, ettei ne ihan täysin unohdu sinne. Nyt vuoron saa ihana jokirapupasta, joka syntyy hetkessä.
idjokirapu  photo DSC_3991_zps3d34b893.jpg
TARVIKKEET (n. 3 annosta)
Spagettia

170 g Jokiravunpyrstöjä
1 rkl Voita
Silputtua tilliä
70g Tomaattipyrettä
1 dl Vettä
3 rkl Soijakastiketta
 1rkl Paprikajauhetta
 ½-1 tl Suolaa
1 tl Mustapippuria
Chilijauhetta
20g Parmesanjuustoa
2 rkl Sitruunamehua

1. Laita spaghetin vesi kuumenemaan ja kun se kiehuu, keitä spaghetit paketin mukaan.

2. Sulata pannulla voi ja lisää valutetut ravunpyrstöt, tomaattipyre ja soijakastike. Sekoittele noin minuutin ajan ja lisää sitruunamehu, suola, paprikajauhe, chilijauhe ja mustapippuri. Lisää myös vesi ja anna hautua noin kymmenen minuuttia.

3. Lisää pannulle spaghetit ja viimeistele tuoreella tillillä ja parmesanilla.

4 kommenttia:

  1. Oi,näyttääpä hyvältä! Ite tein ihan perus kanapastaa,on pastaruoka vaan niin hyvää ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikin aika hyvää :) Täältäkin löytyy suuri pastan ystävä!

      Poista
  2. Kuinka monelle tää resepti on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olikin näköjään unohtunut, mutta siis suurinpiirtein kolmelle :) Jos kunnonruokien ohjeissa ei lue mitään, niin teen yleensä lähestulkoon aina kolmelle-neljälle.

      Poista