tiistai 22. huhtikuuta 2014

PÄÄSIÄISATERIA NRO. 1

Luvassa on kuvapläjäys pääsiäisaterialta, mutta ikävä kyllä pääruoan kuvaaminen unohtui ihan täysin ruoasta nautiskellessa. Onneksi kuitenkin tajusin ikuistaa alkuruoan ja jälkiruoan!

Alkuruoaksi tein mustajuurikeittoa pekonin kanssa, pääruoaksi karitsan sisäfilettä yrtti-valkosipulimarinoituna, punaviinikastiketta, minttu-jogurttikastiketta, kermaperunoita ja hunajaisia uunikasviksia. Jälkiruoan suhteen sain toivomuksen créme brûlèesta, joten tein sitä appelsiinilla ja tuoreilla mansikoilla maustettuna.

Koska pääruoasta ei ole kuvia, ajattelin vielä ostaa pienen määrän karitsaa ja postata ohjeen siitä ja jogurttikastikkeesta myöhemmin.
 photo DSC_4080-tile_zps712e15b9.jpg ideaster
Mustajuurikeiton ohje täältä (klik klik), ohjeeseen lisäsin vain pekonin päälle.
 photo DSC_4072_zps6ee42435.jpg  photo DSC_4086_zps091d54b1.jpg  photo DSC_4088_zpsde1f60ce.jpg
Crème brûléen ohje löytyy myös jo täältä (klik) Appelsiiniversiossa kerman ja maidon kanssa kiehautetaan myös yhden appelsiinin raastettu kuori ja siivilöidään vaniljatangon kanssa pois seoksesta. 
 photo DSC_4092_zps967fa1ec.jpg

2 kommenttia:

  1. Oi näyttääpä herkulliselta! Tosi ihana blogi muutenkin <3 Liityin lukijaks :)

    http://marjukkakatariina.blogspot.com

    VastaaPoista