lauantai 1. maaliskuuta 2014

TESTAAMASSA OSTOHYVITYSTÄ

Moni teistäkin on varmasti kuullut kyseisestä palvelusta, mutta suhtautunut vähän epäilevästi niin kun mäkin ensin. Luulin aluksi myös, että tuolla ei ole ollenkaan ruoanlaittotarvikekauppoja, mutta väärässä olin siinäkin! Oman ensitilaukseni tein Kokkiman-verkkokaupasta, joka osoittautui loistavaksi löydöksi.

Itse asiaan: Ostohyvitys on siis suomalainen (Leijonan Luolasta tuttu) cashback-sivusto ja kun ostohyvityksen kautta tilaa, niin saa nimensä mukaisesti hyvitystä ostoksistaan. Palvelussa on todella laaja valikoima erilaisia kauppoja. Esim. Ebookers, Nelly.com, Sokos, Groupon.. Siis varmasti jokaiselle löytyy joku mieluinen! Eri kaupoista saa erisuuruisen ostohyvityksen, esim. tuolta Kokkimanista saa 3% hyvitystä. Oma satasen tilaukseni siis tuotti kolme euroa hyvitystä. CDON.comista tilatessa taas samalla summalla olisi saanut 7,50€ hyvitystä, eli tuon 7,5%. Nuo bonukset kertyvät omalle Ostohyvitys-tilillesi ja maksetaan sieltä omalle tilille kun tietty summa ylittyy.
idkokki
Mulla oli suuria vaikeuksia päättää oma tilaukseni, koska Kokkimanin valikoimassa on niin paljon kaikkea ihanaa ja (muka) tarpeellista. Myöhemmin tulee varmasti tehtyä ostoksia noiden Ostohyvityksen ihanien sisustuskauppojen ja luultavasti vaatekauppojenkin kautta. Tilauksesta vielä lisää myöhemmin.

Ostohyvitys tarjoaa myös kaikille blogini kautta rekisteröityneille ilmaisen suklaalevyn ensimmäisen tilauksen yhteydessä, joten suklaanystävät heti rekisteröitymään ja tilailemaan, sillä valikoimasta ei ainakaan ole puutetta!

Tämä kirjoitus on toteutettu yhteistyössä Ostohyvityksen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti