keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

BLOGI EHDOLLA INDIEDAYS BLOG AWARDSEISSA!

Mikä ihana yllätys, että tämmöinen vähemmän suosittukin blogi on päässyt Indiedays Blog Awardseihin ehdolle! Rakkaudesta ruoanlaittoon on siis ehdolla Viihdyttävin-kategoriassa kovien ja toinen toistaan suositumpien blogien kanssa. 

Joillekkin ehdokkuus ei varmastikkaan olisi kovin suuri asia, mutta melko aloittelevana bloggaajana jo pelkkä ehdokkuus tuntuu hurjan isolta saavutukselta, palkintosijoista puhumattakaan! Postauksen alhaalla olevasta linkistä voi käydä äänestämässä suosikkiaan jokaisessa kategoriassa ja tosiaan äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan vielä kivana palkintona ASUS Fonepad7 ja muutama lippupaketti Indiedays Blog Awardseihin :)

Ihan huikeeta miettiä, että vastassa on mm. UinoColour me ja Ticle your fancy, jotka kaikki siis ovat huippusuosittuja blogeja. Kun eksyy katselemaan muiden ehdokkaiden Facebook-sivuja, voi ihmetellä vain lisää pääsyä samaan kategoriaan. Edellä mainituilla blogeilla kun on sielläkin tykkäyksiä kaikilla vähintään tuhat ja korkeimmillaan reilu 9 tuhatta. Toivotan vielä kaikille ehdokkaille paljon onnea äänestykseen!

ÄÄNESTÄ SUOSIKKIASI TÄÄLLÄ:
idehdokkaana
Loppuun vielä allekirjoittaneesta riemuidiootista hymy korvissa ehdokkaaksi pääsemisen johdosta! Kissakin hymyilee sisäisesti ;)

2 kommenttia:

 1. Voisitko tehdä ohjeen jostain pääruuasta? Kun ajattelin tehdä perheelle kunnon aterian johon tulisi pääruuaksi jauhelihakastiketta (se on lemppari) ja jälkiruuaksi ehkä oreo Brownieta. Mikä olisi hyvä alkuruoka? Voisitko kertoa ohjetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, tekisin varmaan itse alkuruoaksi punajuuri-fetasalaattia jos pääruokana olisi jauhelihakastike :) Tai jos ei kyseinen ruoka iske, niin jotain raikasta salaattia kuitenkin.

   http://lav-eat.blogspot.fi/2013/09/feta-punajuurisalaatti.html

   Poista