sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

PITSAT TANDOORIKANALLA

Täällä on ollut viikonlopun ajan melko hiljaista kuluneen mökkiviikonlopun takia, mutta nyt ainakin on rentouduttu hyvin mm. paljussa lillumalla ja pitsaa ja tortillaa mutustamalla.

Viimeinen trion osakas on Intialaisittain täytetty pitsa, jossa tandoorikana saa kaverikseen vaikka mitä herkullista. Tämä pitsa on täynnä makua, mutta ei maistu kuitenkaan liian tuliselta. Tätä tehdessä sain myös hauduttaa ensimmäistä kertaa elämäni aikana kanaa ja sekin osoittautui aika kivaksi puuhaksi.

Tulinen tandoorikana, tuore korianteri, mantelilastut, punasipuli ja vielä makea mangochutney..Jo yhdistelmän kuuleminen saa ainakin täällä lähestulkoon kuolan valumaan. 
 photo DSC_3714_zpsc0a45d0b.jpg idpitsaBROILERIN HAUDUTUS:
4 Broilerin fileepihviä
1 l Vettä
1 Kanaliemikuutio
2 Valkosipulinkynttä

1. Kuumenna vesi kattilassa ja lisää kanaliemikuutio ja valkosipulinkynnet. Laita kanapihvit veteen ja kypsennä hiljaisella lämmöllä noin 20 minuuttia. Kun 20 min on kulunut, ota kattila pois levyltä ja anna pihvien olla vielä lämpimässä vedessä viiden minuutin ajan. Jäähdytä ja viipaloi.

PIZZA
1 Pizza kit
4 Haudutettua broilerin fileepihviä viipaloituna
2 dl Turkkilaista jogurttia
2 rkl Sitruunamehua
3 rkl Tandooripastaa
3 rkl Mango chutneytä
100 g Mozzarellaraastetta
1 Pieni punasipuli
Pari kourallista tuoretta pinaattia
2 rkl Mantelilastuja
Tuoretta korianteria

2. Levitä mangochutney pizzapohjan päälle ja ripottele sen päälle pinaattia. Ripottele myös kolmasosa juustoraasteesta pohjan päälle.

3. Yhdistä kulhossa viipaloidut kanat, jogurtti, sitruunamehu ja tandooripasta. Levitä seos tasaisesti pitsalle ja lisää viimeisenä pilkottu punasipuli ja mantelilastut.

4. Paista pakkauksen mukaan ja lisää kypsän pitsan päälle reilusti tuoretta korianteria.

P.S. Random.org arvoi arvonnan voittajan ja palkinto lähtee tällä kertaa nimimerkille apple! Laitan vielä sähköpostilla viestiä sulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti