maanantai 3. maaliskuuta 2014

PINAATTI-MOZZARELLAKANA

Löysin uuden rakkausruoan sattumalta, kun yritin käyttää jääkaapista loput mozzarellapötköstä ja pinaattirasiallisesta. Yrtti-valkosipulimarinoitu kana sai kaverikseen siis pinaattia, mozzarellaa ja paprikaa. Kana toimi hyvin pelkän salaatinkin kanssa lounaana, mutta sopii varmasti hyvin myös esimerkiksi riisin tai pastan kanssa. Tähän maukkaaseen ruokaan tarvitsee vain muutamaa ainesta ja valmistus on yksinkertaista. Täytteet ja mausteet vaan päälle ja uuniin!

Itse nautiskelin kanani yksinkertaisen salaatin kanssa ja siihen tuli siis vain jääsalaattia, kurkkua, tomaattia, paprikaa ja mozzarellaa ja kastikkeena sitruunamehua ja oliiviöljyä.
 photo DSC_3584_zpsd05c9650.jpg  photo DSC_3583_zpse5b092f3.jpg idkana  photo DSC_3582_zps038377b9.jpg
TARVIKKEET (4 annosta)
4 kpl Broilerin yrtti-valkosipulimarinoituja minuuttipihvejä (n. 400g)
100 g Mozzarellaa
2 Reilua kourallista tuoretta pinaattia 
½ Paprika (keskikokoinen)
Mustapippuria
Suolaa

1. Laita uuni lämpenemään 200-asteeseen. Asettele kanat uunivuokaan ja ripottele hieman pippuria ja suolaa päälle. Lisämakua halutessaan voi pirskotella myös hieman soijakastiketta kanapihvien päälle, mutta minun mielestäni sitä ei välttämättä tarvittu.

2. Silppua pinaatti ja mozzarella ja jaa kanojen päälle. Leikkaa paprikasta ohuita suikaleita ja lado nekin pihvien päälle. Paista noin 20-25 minuutin ajan, kunnes pihvit ovat kypsiä. Nauti raikkaan salaatin tai vaikka pastan kanssa.

2 kommenttia:

  1. Ootko koskaan tehnyt creme bruleeta? Jos olet niin oliko se vaikea tehdä? Tai onko täällä ohjetta siihen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo tainnut koskaan kokeilla, mutta posti tuo varmaan tällä viikolla kaasupuhaltimen joten voisin vaikka lähiaikoina tehdä niitä ja laittaa sitten ohjeenkin :)

      Poista