keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

LOHI-RUCOLAPITSAT

Pizzalinjalla jatketaan ja tänään on vuorossa ihanan raikas pitsa kylmäsavulohella, rucolalla ja ranskankermalla. Kolmesta eri täytteestä tämä on ehdottomasti kevyin ja raikkain, ehkä myös oma lempparini. Lempitäytteen kohdalla äänet kuitenkin jakautuivat ja toinen syöjä liputti viimeisen täytevaihtoehdon puolesta.
idlohi  photo DSC_3719_zps58706783.jpg idpitsa
TARVIKKEET
1 Pizza Kit
1 prk Ranskankermaa
150-200 g Kylmäsavulohta
70 g Mozzarellaraastetta
50 g Rucolaa
1 rkl Sitruunamehua
1 tl Mustapippurirouhetta

1. Levitä pizza kitin mukana tullut tomaattikastike pohjalle ja ripottele juustoraaste päälle. Paista muuten pakkauksen mukaan, mutta vähennä aikaa pari minuuttia. Koska pohja paistetaan ilman kunnon täytettä, se kypsyy hieman nopeammin.

2. Levitä hieman jäähtyneen pohjan päälle rucolaa, graavilohi, ranskankerma ja mustapippurirouhe ja pirskottele lopuksi päälle hieman sitruunamehua. Nauti!
 photo DSC_3718_zps0509a2c2.jpg

4 kommenttia:

  1. Enpäs ole koskaan laittanut kalaa pitsaan (tonnikalaa ei lasketa =)). Hyvä idis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en ole kokeillut lohta kypsänä, mutta graavilohi sopii mainiosti sellaisenaan :)

      Poista
  2. Ihanan kuuloisia, ja niin herkullisen näköisiä nuo kuvat! :) Tämä idea löytää tiensä kyllä meidänkin keittiöön, ihanaa, kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että löytää, kiitos paljon kivasta kommentista :)

      Poista