sunnuntai 2. helmikuuta 2014

PLAYA DEL INGLESIN RUOKAVINKIT

Kanarialla ollessa ei kovin montaa kertaa tullut käytyä ulkona syömässä, mutta parissa niin hyvässä paikassa käytiin, että on pakko hehkuttaa täälläkin. Toinen paikoista oli kahvila/lounasravintola ja toinen ihan kunnon ravintola. Olin kyllä ihan taivaissa, kun kerrankin kahvilan leivonnaiset eivät olleet ylimakeita ja ravintolaruokakin oli edullisempaa kun Suomessa!

Ravintolatarjontaa tuolla Playa Del Inglesissä on tosi paljon, mutta me ei ainakaan meinattu löytää mieluista paikkaa millään. Voi olla, että aika moni ravintola näyttää sisustukseltaan tosi epäedustavalta, mutta ruoka on oikeasti hyvää. Nyt niihin hehkutuksen arvoisiin paikkoihin!

Cappuccino House: En juo itse kahvia ollenkaan, mutta ainakin nuo näyttivät älyttömän hyviltä! Kahvilassa oli ehkä parhaat browniet joita olen syönyt, jos ei itsetehtyjä lasketa ;) Listalta löytyi kahveja, makeita leivonnaisia, erilaisia croissantteja, panineja, pastoja, leipiä.. Kaikkea tarvittavaa lounaaseen ja jälkkärikahviin. Myös pasta oli loistavaa!idkahvila  photo DSC_2966_zpsa895b2cc.jpg  photo DSC_3272_zpsbb058b22.jpg  photo DSC_3275_zps6174d5c5.jpg  photo DSC_3271_zps9e10d00c.jpg  photo DSC_3276_zps0b5d4bed.jpg  photo DSC_3277_zps3d203a44.jpg
El Poncho: Tämä oli yksi niistä harvoista paikoista joihin teki oikeasti mieli mennä sisälle asti ja kyllä kannatti! Pähkäiltiin pitkään mihin ravintolaan mentäisiin ja lopulta päädyttiin tähän. Ravintola oli siinä kahdeksan maissa ihan täynnä, mutta sieltä vapautui juuri sopivasti kahden hengen pöytä ja päästiin tilaamaan. Liharuokia listalta löytyi huimat määrät ja suosittelen siis erityisesti lihan ystäville. 
 photo DSC_3352_zps240272ee.jpg
Itse tilasin härän sisäfilettä ja sisko kalkkunaa (kuva alapuolella) Annokset olivat juuri sopivan kokoisia ja jaksoi hyvin vielä jälkkärin. Yleensä oon jo pelkän pääruoan jälkeen ihan ähkyssä, mutta nyt oli huomattavasti mukavampaa kun jaksoi vielä kävellä takaisin hotellille ilman suurta tuskaa!
 photo DSC_3354_zps74b1da33.jpg
..Ja jälkkärinä suklaamoussea, nam! Olisin halunnut tilata eri jälkkärin, mutta se valitettavasti pääsi loppumaan juuri ennen tilausta. Hyvin maistui kuitenkin suklaamoussekin!
 photo DSC_3356_zpsce1b9cf9.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti