torstai 2. tammikuuta 2014

VUOSI 2013

Vuosi 2013 on ollut se vuosi, jolloin rupesin pitämään tätä blogia kunnolla. Tämä tapahtui oikeastaan vasta syyskuussa ja siitä lähtien postauksia on tullut huomattavasti useammin. Alunperin blogi ei edes näkynyt muille, vaan laitoin aina välillä joitakin reseptejä ylös tänne. Jos puhutaan blogin 1-vuotis synttäreistä, niin miellänkin ne enemmän syyskuulle kun tammikuulle. 

Vuoden aikana teitä lukijoita on kertynyt paljon, on siirrytty Indiedays Inspirationiin ja kehitytty bloggaamisessa ja ruoanlaitossa. Nyt on kuitenkin edessä ihan uusi vuosi ja uudet blogikujeet ja toivotan jo kaikille teille mahtavaa vuotta! Nyt on luvassa valittuja paloja vuodelta.

idvuosi
Tammikuussa ja helmikuussa kokattiin mm: Pekonipiirakkaa, feta-pinaattikanaa, hampurilaisia, suklaakuppikakkuja, new yorkin juustokakku ja kanawokkia.
 photo maalishuhti_zpsfb53cbc9.jpg
Maaliskuun ja huhtikuun aikana maistelin friteerattua kanaa, juustoista kanakeittoa, porkkanasosekeittoa, passionjuustokakkua ja minttusuklaa-kuppikakkuja.
 photo toukokesauml_zps84d769be.jpg
Toukokuussa ja kesäkuussa valmistin herkullista karitsaa, lime- ja mansikkajuustokakut, maistelin pizzatäytteitä ja ceasarsalaattia.
 photo syyskuuainoa_zps1f096455.jpg
Syyskuussa päästiin asian ytimeen ja postauksia sateli monta kertaa enemmän kuin aiempina kuukausina. Tein mm. pinaatti-mascarponerisottoa, jälleen pari juustokakkua, mariannebrownieseja, lohi-pinaattipiirakan ja feta-punajuurisalaattia.
 photo lokakuu_zpsffa013f0.jpg
Lokakuussakin pääsin kokeilemaan uutta ja ihastuin jokirapurisottoon. Lokakuuhun mahtui myös tulista tomaattikeittoa, pyttäriä, lohipastaa, hopeatoffeeihanuuksia ja suppilovahvero-kinkkupiirakkaa.
 photo marraskuu_zps9a67780a.jpgMarraskuussa vietin perheen kanssa isänpäivää mangomoussekakun merkeissä, tein suussasulavia suklaakuppikakkuja, parsarisottoa, punajuuri-vuohenjuustokeittoa, whoopiepiesseja ja ratatouille-lohta. photo joulukuu_zpsf57baeb4.jpg
Joulukuussa suunniteltiin innolla jouluruokia ja valmistinkin varsin onnistuneen menun. Joulukuuhun kuului myös texmex-salaatti, sitruuna-marenkikuppikakut, suklaahippukeksit, glögijuustokakku, suklaapannarit ja tortillapitsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti