torstai 30. tammikuuta 2014

TOMAATTI-VUOHENJUUSTOKEITTO

idkeitto  photo DSC_2833_zps63a16314.jpg TARVIKKEET
400 g Chilimaustettua paseerattua tomaattia
400 g Paseerattua tomaattia (maustamaton)
1 Iso sipuli
2 Valkosipulin kynttä
½ dl Parmesania
2 rkl Voita
Pari palaa patonkia/vaaleaa leipää (itse käytin tomaatti-oliiviciabattaa)
1 Kasvisliemikuutio
3 dl Vettä
Mustapippurirouhetta
Suolaa
Paprikajauhetta
100 g Levittyvää vuohenjuustoa

Hienonna sipuli ja valkosipuli karkeasti ja kuullota kattilan pohjalla voissa. Lisää paseerattu tomaatti, kasvisliemikuutio, vesi ja mausteet ja anna kiehua hetken aikaa. 

Lisää patonginpalaset keittoon ja anna niiden pehmetä hyvin. Seuraavana vuorossa on soseutus, eli sauvasekoittimella vaan tasaiseksi kattilassa! Lisää viimeisenä parmesani ja vuohenjuusto, sekoita hyvin ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti