maanantai 13. tammikuuta 2014

HELPPO VUOHENJUUSTORISOTTO (KANALLA JA PAHOLAISENHILLOLLA)

 photo DSC_2692_zps2a939532.jpg idkana TARVIKKEET
3 dl Risottoriisiä
2 rkl Voita
8 dl Kasvis/kanalientä (1 liemikuutio)
1 Iso sipuli
Kevätsipulinippu
Mustapippuria
Tuoretta basillikaa
100 g Levittyvää vuohenjuustoa

(350-400 g Broilerin filepihvejä tai suikaleita)
1 dl Paholaisenhilloa

Silppua sipuli pieneksi kuutioksi ja kuullota pannulla voissa. Kuumenna kasvisliemi erillisessä kattilassa ja lisää pannulle risottoriisi. Sekoittele riisiä muutaman minuutin ajan ja lisää sitten kasvislientä vähän kerrallaan. Noudata riisipaketin kyljessä lukevaa kypsennysaikaa. 

Kun riisi on kypsää, lisää vuohenjuusto ja mausta mustapippurilla ja silppua vielä päälle kevätsipulia ja basillikaa. Risoton voi nauttia sellaisenaan tai esim. kanan ja paholaisenhillon kanssa. Itse kokeilin edellä mainittua yhdistelmää ja sopi loistavasti yhteen! Paholaisenhillo tosin sopisi varmasti hyvin pelkän risotonkin kanssa.

2 kommenttia:

  1. vähän hyvän näkösii nää ruuat :p tuli heti nälkä!! jään lueskelemaa :)

    http://no-oneisperfectt.blogspot.fi/ vilkase munkii blogi ?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva :) Pyrin tekemään välillä vähän helpompia ja välillä vähän vaativampia ruokia, niin luulis jokaiselle löytyvän jotain :)

      Poista