torstai 9. tammikuuta 2014

FETA-PARSAKAALIPIIRAKKA

 photo DSC_2687_zps8fa4f822.jpg  photo DSC_2685_zpsf067a20c.jpg idpiirakka
POHJA
100 g Voita
3 dl Vehnäjauhoja
3 rkl Vettä

1. Nypi huoneenlämpöinen voi ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää sitten vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille ja esipaista 200-asteisessa uunissa kymmenen minuutin ajan.

TÄYTE
300 g Parsakaalia (pakaste)
200 g Fetaa
2 dl Maitoa tai kermaa
2 Kananmunaa
Suolaa
Mustapippuria
Basilikaa

2. Sulata ja valuta parsakaali hyvin ja levitä tasaisesti esikypsennetyn piirakkapohjan päälle. Levitä myös kuutioitu feta. 

3. Sekoita kerma, mausteet ja kananmunat hyvin kulhossa ja kaada seos parsakaalin ja fetan päälle. Kypsennä uunin keski- tai alatasolla noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanut hieman väriä ja täyte on hyvin hyytynyt.

2 kommenttia:

  1. Olisi mukavaa, jos joka julkaisussa myös kertoisit vähän miten pidit reseptistä, jopa jos lopputulos ei ollutkaan niin hyvä kuin mitä olit odottanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta! Aika usein tuleekin kommentoitua tarkemmin postauksen ruokaa ja lopputulosta :)

      Poista