perjantai 24. tammikuuta 2014

BROILERI-ANANASTORTILLAPITSA

Tortillapitsoihin ihastuneena ja toivepostauksen ehdotuksista inspiroituneena päätin tehdä tällä kertaa pitsat tex-mex tyyppisellä täytteellä. Yrttimarinoitua broileria, punasipulia, tuoretta ananasta, punaista paprikaa ja paljon mausteita, nam! 

Seuraavan viikon vietän Kanarialla, joten postauksia ei tule kuin pari ajastettua. Palaillaan sitten helmikuun alussa uusien reseptien ja toivottavasti hieman ruskettuneen ihon kanssa!
 photo DSC_2827_zpsc15f112e.jpg idpitsa  photo DSC_2826_zpsd29ec852.jpg  photo DSC_2828_zpsa5b02a7f.jpg
TARVIKKEET (4 kpl)
4 Tortillalättyä (käytin medium-kokoisia)
1 prk Salsakastiketta, vahvuus oman maun mukaan
2 rkl Voita
350-400 g Yrttimarinoituja broilerin filepihvejä
1 Iso punainen paprika
1 Miniananas tai noin ½-1/3 normaalista ananaksesta
1 Punasipuli
Tuoretta basillikaa
2 rkl Soijakastiketta
n. 150 g Juustoraastetta
Mustapippuria
Suolaa
Paprikajauhetta

1. Suikaloi kanat ja pilko paprika, ananas ja punasipuli sopivan kokoisiksi paloiksi. Kuumenna voi pannulla ja paista kanoja muutaman minuutin ajan. Lisää sitten kasvikset, soijakastike ja oman maun mukaan pippuria, paprikajauhetta ja suolaa. Paista kunnes kanat ovat kypsiä.

2. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Levitä tortillalättyjen päälle salsakastiketta ja ripottele juustoraaste seuraavana. Jaa täyte tasaisesti pitsojen päälle ja silppua vielä tuoretta basillikaa päälle. Paista 7-10 minuuttia ja nauti!

4 kommenttia:

  1. Ihan sairaan herkullisen näköistä ja kuuloista pitsaa :)

    VastaaPoista
  2. Nam! Nuo tortilla pitsat on kyllä niin ihania, ja niin nopsia! Pakko ens kerralla kokeilla tuolla sun täytteellä <:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! :) Mäkin olin aiemmin kokeillut vaan perus pitsatäytteillä ja tomaatti+mozzarella yhdistelmällä, mutta tää kyllä voitto molemmat mennen tullen :)

      Poista