tiistai 10. joulukuuta 2013

LEMON CHICKEN

Olin alunperin suunnitellut tähän ruokaan vihreää parsaa paistettuna, mutta pienten vastoinkäymisten jälkeen päädyin käyttämään parsakaalia. Eilen juuri kauppaan päästyä tuli palohälytys, joten en saanut ruokaostoksia tehtyä ja jouduin menemään pienempään kauppaan ostoksille. Onneksi sentään parsakaalia löytyi ja sain ruoan toteutettua silti hyvin.
 photo DSC_2397_zpsee006fb2.jpg idkana  photo DSC_2394_zps773ec025.jpg
TARVIKKEET
400 g Broilerin filepihvejä
3 rkl Oliiviöljyä
1 Sitruunan mehu
Mustapippuria
Suolaa
Kuivattua basilikaa
1 Parsakaali
Pitkäjyväistä riisiä


Aloita marinoimalla broilerit. Sekoita kulhossa puolikkaan sitruunan mehu ja oliiviöljy ja lisää ripaus mustapippuria, suolaa ja basilikaa. Kaada marinadi kanojen päälle ja anna muhia 30 minuutin ajan.

Laita riisi keittymään ja paista kanat. Laita toiseen kattilaan vettä kuumenemaan parsakaalia varten. Kun vesi kiehuu, lisää parsakaali joko kokonaisena tai paloiteltuna kattilaan ja keitä noin kahdeksan minuutin ajan.

Viipaloi jäljelle jäänyt sitruunanpuolikas, ripottele päälle hieman basilikaa ja paista viipaleita kanojen kanssa samalla pannulla. Valuta lopuksi riisi ja mausta se halutessasi basilikalla ja sitruunamehulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti