tiistai 3. joulukuuta 2013

KATKARAPULOHI

idlohi  photo DSC_2342_zps73f598f8.jpg TARVIKKEET (2 annosta)
2 Lohimedaljonkia 
70 g Katkarapuja
Paprijauhetta
Chilijauhetta
Suolaa
Mustapippurirouhetta
1 Lime
1 Ruukku basilikaa

1. Sulata katkaravut ja lisää niiden joukkoon puolikkaan limen mehu, chilijauhetta ja paprikajauhetta. 

2. Laita lohet uunivuokaan ja sekoita esim. lasissa keskenään toisen limenpuolikkaan mehu, silputtua basilikaa, mustapippurirouhetta ja ripaus suolaa. Jaa seos lohien päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

3. Ota lohi pois uunista ja paista katkarapuja muutaman minuutin ajan kuumalla pannulla. Lohen voi tarjota vaikka lämpimien kasvisten, perunamuusin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti