sunnuntai 8. joulukuuta 2013

CHICKEN PENNE ARRABIATA

idpenne  photo DSC_2372_zps9eabbc03.jpg TARVIKKEET
300 g Broileria suikaloituna
300 g Pennepastaa
1 prk (300-400 g) Paseerattua tomaattia
1 Punainen chili
1 ruukku Basilikaa
1 dl Parmesania
Mustapippuria
2 Valkosipulinkynttä
Suolaa
1 rkl Paprikajauhetta

1. Laita pasta keittymään kattilaan ja paista broilerit pannulla. Poista chilistä siemenet ja pilko pieneksi silpuksi. Silppua myös basilikaa oman maun mukaan.

2. Lisää kanasuikaleiden joukkoon paseerattu tomaatti, basilika ja pieni osa chilistä. Chiliä kannattaa lisätä vähän kerrallaan ja maistella tulisuutta. Omastani käytin n. 2/3.

3. Purista valkosipulinkynnet sekaan ja lisää myös puolet parmesanista.. Mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

4. Kun pasta on kypsää, voit sekoittaa sen yhteen arrabiata-kastikkeen kanssa. Tarjoa parmesanjuuston ja tuoreen basilikan kanssa. Helppoa mutta maukasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti