maanantai 18. marraskuuta 2013

TOMAATTINEN LIHAKASTIKE

Tämä taivaallinen resepti on alunperin äidiltäni ja on ehdottomasti maukkain äidin kokkaama arkiruoka. Tykkäsin tosin enemmän syödä pelkkää kastiketta ja riisiä kun lihanpalasia. Pakko myöntää, että olen illan aikana käynyt muutaman kerran kattilalla lusikan kanssa maistelemassa.. photo DSC_2158_zpsdb8282b1.jpg  photo DSC_2161_zpsf6394c64.jpg idkastike
TARVIKKEET
400 g Naudan paistisuikaleita
2 rkl Voita
1 Iso sipuli
500 g Tomaattimurskaa
140 g Tomaattipyrettä (2prk)
2 Valkosipulinkynttä
2 tl Paprikajauhetta
2 tl Mustapippurirouhetta
Suolaa
½ tl Kanelia
1 tl Chilijauhetta
(Basilikaa tai oreganoa)

Pilko sipuli sekä valkosipulinkynnet ja kuullota voissa kattilassa. Lisää tomaattimurska, tomaattipyre ja mausteet. Paista naudan suikaleita nopeasti pannulla ja lisää ne sitten kattilaan. Lisää hieman vettä sekaan niin, että lihat peittyvät. Hauduta noin tunnin verran ja lisäile vettä tarvittaessa. Tarjoile riisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti