maanantai 18. marraskuuta 2013

KANAPIIRAKKA

 photo DSC_2152_zpsfc1b32e7.jpg idkana

POHJA
100 g Voita
2 dl Vehnäjauhoja
½ tl Suolaa
3 rkl Vettä
½ dl Juustoraastetta 

Nypi vehnäjauhot, suola ja voi pieneksi muruksi. Lisää sitten vesi ja juustoraaste ja sekoita nopeasti. Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina tasaisesti sen pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 200-asteessa 10min.

TÄYTE
200 g Maustamatonta broileria kuutioituna
1 Punasipuli
1 dl Paholaisenhilloa
Mustapippuria
Paprikajauhetta
Suolaa
200 g Ranskankermaa
½ Rasiaa Kirsikkatomaatteja

Paista kuutioitu broileri ja mausta pippurilla, paprikajauheella ja suolalla. Pilko sipuli ja sekoita se kulhossa kypsien kanojen, ranskankerman ja paholaisenhillon kanssa. Levitä täyte tasaisesti esipaistetun pohjan päälle ja asettele kirsikkatomaatinpuolikkaat päälle. Paista vielä noiin 15-20 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti