keskiviikko 13. marraskuuta 2013

JAUHELIHACANNELLONIT

idcannellonit  photo DSC_2049_zpsd631561b.jpg TARVIKKEET
250 g Canneloneja
Nokare voita
400-500 g Naudan jauhelihaa
1 Sipuli
1 Valkosipulinkynsi
2 dl Vettä
1 Lihaliemikuutio
Mustapippuria
Suolaa
Paprikajauhetta
Basillikaa
1dl Juustoraastetta

Lämmitä uuni 225-asteeseen. Pilko sipuli ja kuullota sitä hetki pannulla. Lisää valkosipuli ja jauheliha ja paista kunnes jauheliha on kypsää. Lisää sitten vesi, mausteet ja lihaliemikuutio. Kun liemikuutio on täysin sulanut joukkoon, voit ottaa pannun pois levyltä ja lisätä juustoraasteen.

PÄÄLLE
1 ½ dl Juustoraastetta
2 dl Ruokakermaa
400 g Paseerattua tomaattia

Täytä cannelonit ja asettele vuokaan. Kaada vielä päälle paseerattu tomaatti ja kerma ja ripottele lopuksi juustoraaste tasaisesti vuokaan. Paista noin. 25min ajan uunissa ja peitä vuoka tarvittaessa, jos pinta näyttää liian ruskealta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti