tiistai 26. marraskuuta 2013

FETA-LIHAPULLAT JA NOPEA TOMAATTIKASTIKE

idpasta
TARVIKKEET
400 g Naudan jauhelihaa
1 dl Kuohukermaa
50 g Korppujauhoja
n. 50-100g Fetaa
Basilikaa
Suolaa
Mustapippurirouhetta
Paprikajauhetta
1 Kananmuna

1. Kaada isoon kulhoon kerma ja korppujauhot ja anna turvota. Lisää murennettu feta, mausteet, jauheliha ja kananmuna. Sekoita ainekset hyvin keskenään ja lämmitä uuni 200-asteeseen. Pyörittele sopivan kokoisiksi palloiksi ja paista uunissa noin 20 minuuttia. 

1 prk Paseerattua tomaattia (yrttimaustettua)
50 g Tuorejuustoa/Mascarponea/Ricottaa
1 Valkosipulinkynsi
Mustapippurirouhetta
Suolaa
Basilikaa
1 pkt Tuorepastaa

2. Kuumenna kattilassa vettä pastaa varten. Kaada paseerattu tomaatti toiseen kattilaan ja purista valkosipulinkynsi mukaan. Kiehauta ja lisää sitten juusto, basilika ja muut mausteet. Lisää pasta kiehuvaan veteen ja kypsennä pakkauksen mukaan.

2 kommenttia: