torstai 24. lokakuuta 2013

TAIVAALLINEN TOMAATTIKEITTO

idtomaatti  photo DSC_1779_zpse38efadf.jpg  photo DSC_1784_zps68faba78.jpg TARVIKKEET
1 kg Tomaattimurskaa/ Paseerattua tomaattia
1 Purjo
2 Valkosipulinkynttä
1 Ruukku Basilikaa
2 dl Vettä
2 rkl Rypsiöljyä
Maalaispatonkia/Ranskanpatonkia
Kasvisliemikuutio
Vihreää pestoa
Mustapippuria
Chilijauhetta
Suolaa
(Fetaa tai vuohenjuustoa)

Pese ja siivuta purjo. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota purjosiivuja siinä. Lisää tomaattimurska, kasvisliemikuutio ja vesi ja kiehauta. Lisää pala patonkia pienissä paloissa joukkoon ja mausta pippurilla, chilillä, suolalla, silputulla basillikalla ja pestolla. 

Voit halutessasi lisätä hieman fetaa tai vuohenjuustoa. Itse käytin jääkaapista löytyneet fetanjämät niin keitosta sai hieman täyteläisempää. Soseuta vielä koko keitto ja tarjoile basillikalla koristeltuna patongin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti